Kristallhealing

KRISTALL HEALING

Healing är energimedicin, universell kärleks energi som startar den egna läkningsprocessen psykiskt, fysiskt och emotionellt. Under mina sessioner använder jag mig av olika element och verktyg som tex örter, salvia, palo santo, eucalyptus, blomvatten, örtvatten, kristaller, trumma, ärk ängel mikael, kraftdjur, kundalinienergi, ljusvarelser som tex pleyaderna. 

Många gånger är vårt mående kopplat till vårt chakra system, därför börjar man alltid med ett kort samtal så att det blir lättare att hitta fokus på energi arbetet.

Jag brukar alltid börja med att rensa ytan, jag ber en kort bön för att tacka och kalla in alla element som ska hjälpa till med healingen.

 

Fördelar med healing

Släpper in ny energi av villkorslös kärlek, upplevs som en lätthet i kroppen och vitalitet.

Man rensar bort stagnerad energi, så att ny ljusenergi kan ta plats.

Man rensar bort tunga energi som skapar flöde och för bort slaggprodukter samt knutor.

Kan lösa upp gamla trauman, gamla tankemönster.

 

Efter behandlingen kan man antingen få jätte mycket energi på en gång, eller så kan man bli jätte trött. Det är viktigt med återhämtningen då det som behöver rensas bort lämnar plats till ny energi. Illamående, starka känslor och huvudvärk kan uppstå. Ofta får man till sig tankar kring det vi behöver fokusera mer på och arbeta med oss själva.

 

Att arbeta i shamansk anda innebär att man lever i från hjärtat och ha en stark koppling till källan som är gudomlig kärlek, till alltet, moder jord, fader sol, månfaserna, sjärn systrar och bröder, kraftdjur och ljusvarelser. Man arbetar med sitt ego varje dag och med att rensa/omvandla allt som hindrar oss från att utvecklas och bli vår bästa version och hitta vårt syfte i livet. Att omvandla allt till ljus!