Ljustemplen - Egypten

Vi kommer att färdas till de 14 ljustemplen. Ett ljustempel där vi höjer vårt medvetande av det gudomliga som blir som en portal in till våra hjärtan av visdom. Vi reser över hav och land, öken och berg.

Vart och ett av de 13 templen på din inledande resa representerar en unik energiöverföring och bildar ett mönster för ditt medvetande; som helhet förmedlar ljustemplen och de visa/vise, de hjärtbaserade lärorna från de egyptiska mysterieskolorna.

När din inre resa energimässigt rör sig från din nuvarande vibration till en framtida frekvens och rör sig genom och interagerar med varje tempel och den energiöverföring som finns där, är du i kontakt med att bli ditt kraftfullaste, mest unika, mest befriade själv.

Processen är en pånyttfödelse, transformation, personlig utveckling och expansion.

På vår resa kommer vi följa de 3 visa kvinnorna Isis, Hathor och Seshat och de 3 vise männen Osiris, Horus och Thoth. Vi kommer även att arbeta med sju heliga oljor, invokationer inför varje tempel och meditationer kopplade till varje ljustempel.

Med hjälp av de visa & vise och deras vägledning kommer vi att öppna våra själsarkiv med tidigare liv där vi verkat i deras mysterieskolor. Du kommer att få initieringar av högre kunskap och visdom på varje plats.

Vi har också en stark fullmåne med helande kraft den 18/3 att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen av balans genom att besöka Edfu templet och bada i Nilen. Här kommer vi att ha vita klänningar/kläder för ett slags andligt dop.

Är din själ kallad att ta plats i denna gudomliga cirkel där vi återigen samlas för att öppna denna heliga feminina visdom och själsliga kosmiska medvetenhet på jorden?

Välkomna att följa med oss på denna resa!

Era transformerande guider är Carolina Lorca Manriquez och Christina Grossi.

Dm för mer info, eller länken i bio @christina_grossi